Uw browser is verouderd!

Uw browser moet geüpdate worden om Bizline goed te kunnen weergeven.

Nu updaten

×

 • Elektriciens zonder grenzen

  Elektriciens zonder grenzen is een NGO voor internationale solidariteit van algemeen nut die reeds 30 jaar projecten opzet voor ontwikkeling, urgentieposten en expertise in de meest afgelegen gebieden ter wereld.
  Door elektriciteit en cursussen op dit gebied te brengen, wordt energie een hefboom van ontwikkeling door bij te dragen aan de verbetering van de levensomstandigheden van de armsten onder ons.
  BizLine ondersteunt deze NGO sinds 2012 en financiert met name in 2016 een deel van het project Phôngsali in het noorden van Laos.

  Meer weten
 • Worldskills France

  De WorldSkills Competition – in België beter bekend onder de naam Wereldkampioenschap voor Beroepen – is een internationale competitie die om de 2 jaar op één plek georganiseerd wordt, iedere keer in een ander land. Jonge vakmannen en -vrouwen onder de 23 jaar komen tegen elkaar uit in een veertigtal technische, technologische, ambachtelijke en service verlenende beroepen.
  BizLine ondersteunt deze jongeren als officiële partner en als beroepspoolpartner van WorldSkills Frankrijk voor het beroep Elektriciteitsinstallateur.

  Meer weten
offre_visuel